Lustrumactiviteiten

Dit jaar bestaat de Loopgroep 20 jaar en dat moet gevierd worden. Deze gelegenheid willen we uitgebreid samen met jullie gaan vieren het komende jaar.
We gaan de komende maanden een aantal leuke activiteiten doen!

Vrijdag 3 april lustrumfeest!

Update 12-3-2020: Ivm de situatie met het Corona virus wordt het lustrumfeest tot nader order uitgesteld. Bericht over een alternatieve datum volgt zodra dat mogelijk is.

Op vrijdagavond 3 april vindt het lustrumfeest plaats in Scheltema Leiden. Meer informatie volgt via de mail! Niet-leden (introducees / oud-leden en basiscursisten) zijn van harte welkom en betalen 10 euro.

Om naar het aanmeldformulier te gaan, klik hier.

Juni 2020

In juni organiseren we een estafetteloop van 20 km in Oegstgeest die je alleen of met meerdere lopers kunt lopen, ook voor niet-leden.

Ploggen

En we gaan ploggen in Oegstgeest!   Tijdens het hardlopen afval oprapen, dat is ‘plogging’. Een trend uit Zweden die ook naar Nederland is overgewaaid. Het woord is een samenvoeging van joggen en het Zweedse ‘plocka up’ dat oprapen betekent.

We kunnen nog hulp gebruiken dus schiet ons aan als je nog ergens mee wilt helpen!

Chris, Geert en Katja

1 antwoord
  1. Sue
    Sue zegt:

    Hoi Chris, Katja, and Geert! Leuk clipje! En wat a gaaf locatie! Ik kende de Scheltema niet maar nu een beetje wel. Dank! Ik kijk nu meer naar uit om onze lustrum te vieren, met zijn alle, “and then some”! Leuk! Groetjes, Sue

Reacties zijn gesloten.