Steun de Vlammen van Oegstgeest

Wij, ‘De Vlammen van Oegstgeest’ gaan deel uit maken van een uniek evenement! In het kader van 30 jaar Leiden Marathon wordt de marathonvlam vanuit Athene al hardlopend naar de start van de Leiden Marathon gebracht. Wij zijn een van de 37 deelnemende hardloopteams.

Zij gaan 84 km door Hongarije lopen met een fakkel!

In de nacht van 1 op 2 mei zullen we 2x de marathon afstand overbruggen (84km) in de buurt van Boedapest. Met dit unieke evenement zamelen we geld in voor het Willem-Alexander kinderziekenhuis in Leiden. We zijn dus hard op zoek naar sponsors! Help je ons mee?

Je kan een bijdrage leveren via https://www.tkchallenge.nl/team/de-vlammen-van-oegstgeest/

Hartelijk dank!

De Vlammen van Oegstgeest
Elselijn Mulder
Sylvie Noordermeer
Peter Elsakkers
Marie-Louise Greve
Shaogang Cheng
Ronald Kraaijenvanger
Dina Creemers