Nieuws rond de wandelgroep

Inmiddels zijn we als wandelgroep weer een stukje verder, er zijn inmiddels 10 wandelaars. Helaas werkte het weer de afgelopen zondagen niet mee, want elke zondag regen werkt niet stimulerend voor nieuwe mensen.

Wij zijn er wel achter dat ook voor wandelen deskundige begeleiding nodig is. Daarom gaan ondertekenden een opleiding wandeltrainer 1 volgen. Op deze dag krijgen we mogelijk inspiratie voor verdere ontwikkeling. Vanaf april ( zomertijd) willen wij ook op de woensdagavond gaan wandelen. Mocht je interesse hebben om een keer mee te wandelen meldt je dan aan bij een van onderstaande personen.

Aad Overgaag en Amerik van Leeuwen: wandelen@loopgroepoegstgeest.nl

Update 25-4-2020: alle details en voorwaarden van de training voor wandelaars vind je nu via het Hoofdmenu > Trainingen > Wandelgroep of klik hier.