Workshop hardlooptechniek op 8 maart bij Runnersworld

Wil je je looptechniek veranderen en/ of inzichtelijk maken op een professionele manier? Dan is dit je kans! Bewegingswetenschapper Shane Benzie de bewegingscoach van Eliud Kipchoge en vele andere Keniaanse lopers komt naar Runnersworld Leiden!

Wil jij meer leren over:
a) De elasticiteit van het lichaam, b) hoe deze actief te gebruiken bij het lopen en c) zien hoe je loopt? Er worden loopanalyses gemaakt met behulp van filmbeelden.

Shane gaat uitgebreid in op alle analyses in en er is ook nog de mogelijkheid om over een half jaar een vervolganalyse te plannen, om te kijken of het gelukt is de voor jou belangrijke veranderingen toe te passen tijdens het hardlopen. Zo kun je zien of jouw techniek werkelijk verbeterd is.

“Een Techniek Coaching & Movement Analysis Group Workshop, geleid door Shane, is ontworpen om leuk en interactief te zijn. Hij behandelt en bespreekt van de theorie van ‘beweging in hardlopen’. Iedereen krijgt de gelegenheid om de hele dag door video-analyse van hun hardlopen te bekijken”.

Verder zullen er ook interessante discussies gevoerd worden over onder andere hak- of midvoetlanding, de keuze van de “drop” van de schoen en er zal ook zeker ingegaan worden op DE hardloopmediahype van dit moment: de Nike ZoomX VaporflyNEXT%. Het komt allemaal voorbij.

Wil je beter, effectiever en uiteindelijk sneller lopen? Shane geeft je de tools om het in de praktijk te brengen.

De datum voor de eerstvolgende workshop is 8 maart 2020 en er is plaats voor maximaal 15 personen.

Kosten voor de hele dag zijn €169.-

Let op: vol = vol.

Deelname op volgorde van binnenkomst e-mail. Geef je deelname op via info@runnersworldleiden.nl of kom langs in de winkel.