Bericht van de fysio

In deze tijd van corona is het hardlopen natuurlijk de ideale sport. Echter, door het ontbreken van gestructureerde opbouw en trainingen onder begeleiding is er extra kans op overbelasting of blessures. Normaliter is er eens in de twee weken een fysio aanwezig op de club voor alle vragen en eventueel onderzoek. Weet dat die service nog steeds geboden wordt. Onze fysiotherapiepraktijk heeft na overleg met de lokale huisartsen, Zorgverzekeraars Nederland en de landelijke beroepsvereniging voldoende maatregelen kunnen treffen om open te blijven en zorg te blijven bieden.

Langsgaan voor een behandeling kan en mag dus gewoon. Wil je alleen telefonisch overleg dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Voor meer informatie, kijk op www.fysiorubenvdmeer.nl of stuur direct een sms of whatsapp-bericht naar Björn op 06-41248612.

Mede namens de collega’s wens ik iedereen sterkte en veel loopplezier.
Björn