Doorlopen in de zomer

In de zomer hebben onze trainers een welverdiende vakantie. Zij zullen in de maanden juli en augustus geen training geven, maar er wordt wel doorgelopen. De baantraining op vrijdag vervalt, maar op dinsdag, woensdag en zondag lopen groepjes op eigen gelegenheid.

Op dinsdagen wordt er in de duinen gelopen. Vertrek om 19:30u vanaf de gebruikelijke locatie aan het einde van de Sportlaan bij de Zuidboulevard, klik hier voor een kaart en hier voor een foto. Geen clubtraining, maar wel vaak prachtige avondloopjes, met meestal na afloop een drankje bij Benny’s Beach. Afstanden liggen rond de 10km, maar er is niets op tegen om met wat loopgenoten van de kortere afstanden aan te haken voor een eigen ronde.

Brian wil zich in deze periode aan de hand van een trainingsschema van Joop voorbereiden op deelname aan de Dam-tot-Damloop op 19 september 2010. Het schema (zie de bijlage bij Nieuwsbrief 86) start op het huidige niveau van de groep kort (10 km) en werkt toe naar een afstand van 15-16 km eind augustus. Brian zou het erg fijn vinden als leden met hem meelopen. Hij zal geschikte routes uitzoeken, zijn fluit en stopwatch uit de kast halen en de groep meenemen in juli en augustus op de reguliere tijden van onze loopgroep.

Kortom, genoeg mogelijkheden om lekker in beweging te blijven deze zomer!