Zomerrooster

In de zomer wordt vaak wat minder fanatiek gelopen, gaan leden op vakantie en is het warm. Daarom heeft de Loopgroep Oegstgeest tijdens de zomervakantie altijd een zomerrooster, dat gebouwd is op het onderhouden van je conditie. Wat houdt dit in?

Vanaf zondag 19 juli tot en met zondag 23 augustus (eerste 5 weken van de schoolvakantie) geldt dit zomerrooster en dat wil zeggen:

  • We blijven verzamelen op vaste tijdstippen en op de vaste locatie bij de parkeerplaats de Voscuyl.
  • Van zondag 19 juli tot en met zondag 23 augustus gaan we uit van 2 of 3 trainers voor de woensdagavond (B5 en de overige groepen) en 2 of 3 trainers voor de zondagochtend (korte afstand en middellange afstand waarbij de trainer van de middellange afstand een extra lus maakt voor de lange afstand)
  • Op de zondagen blijven we starten om 9 uur;
  • De woensdagochtendtraining voor Beter5 om 9:00 gaat door tijdens de zomer (met een enkele uitzondering, dat wordt in het rooster verwerkt).
  • Er is geen baantraining / bootcamp bij Leiden Atletiek van vrijdag 31 juli t/m vrijdag 21 augustus. De eerste baantraining/ bootcamp is weer op vrijdag 28 augustus. (Dus op 24 juli is er nog wel een baantraining!)
  • Er is wel bootcamp op de donderdagavond, nog niet zeker is of we dat elke donderdagavond kunnen aanbieden, maar ook dat wordt duidelijk in het rooster aangegeven.
  • Vanaf woensdag 26 augustus is er weer een gewone groepenindeling.

Twijfel je of er training is, op de website staat het rooster!

Geen duintraining tijdens de zomermaanden
Tijdens de zomermaanden is er geen duintraining. We overwegen om in september weer te starten met duintraining op zondagochtend. Dat hangt ook van de ontwikkelingen in de komende maanden.

We hebben er weer zin in! Let goed op elkaar, je omgeving en jezelf.

Katja en André