Duintrainingen hervat

Zondag 6 september wordt er voor het eerst in een half jaar weer een duintraining georganiseerd! Hartstikke fijn dat er weer de mogelijkheid is om door woestelingen over de Coepelduynen gejaagd te worden. Wel is er in de afgelopen maanden het een en ander veranderd. Hieronder nieuws over parkeerkosten en koffiedrinken bij het Strandhuys.

Verzamelen op de parkeerplaats aan de Sportlaan, te Katwijk. Training begint om 9:30.

Er is in Katwijk niet langer gratis parkeren op zondag. Parkeren kost 1,80 per uur (van oktober tot en met maart zijn de eerste twee uur gratis). Wellicht is het een idee om met de fiets te komen. Samen met elkaar in de auto kan, maar gebruik dan een mondkapje en spreek van tevoren onderling af.

Koffiedrinken bij het Strandhuys is wel mogelijk. Er wordt achterin de strandtent ruimte gereserveerd met de gebruikelijke voorwaarden: 1,5 meter afstand houden en blijven zitten. Uiteraard staat het eenieder vrij de koffie over te slaan.

1 antwoord
 1. Tessa
  Tessa zegt:

  Voor de nieuwe (en herintredende) leden, waar verzamelen we precies en waar en hoe laat verzamelen we als je met iemand mee wilt rijden? Heb er zin in!

  • Harm
   Harm zegt:

   Verzamelen gebeurt doorgaans bij Pecos om 9:10, maar ik denk dat mensen nu onderling afspraken maken om samen te reizen omdat er niet met volle auto’s gereden kan worden. Het kan dus zomaar zijn dat er nauwelijks auto’s naar Pecos gaan.

Reacties zijn gesloten.