Computercare Leiden

Heerlijk hardlopen! Maar wat als de accu van jouw telefoon harder leegloopt?

Veel lopers hebben tijdens het lopen hun telefoon bij zich, voor navigatie, lekker muziekje, noem maar op. Maar wat nu als de batterij te snel leeg is? Daar is gelukkig iets aan te doen! In veel gevallen is de batterij van de telefoon te vervangen, zodat jouw telefoon ook jouw hardloopronde weer kan volmaken. Bij ComputerCare vervangen we de batterij snel een eenvoudig. Voor de meeste iPhones zijn de batterijen op voorraad, voor andere merken zijn deze binnen 1 werkdag in huis.

ComputerCare is de specialist voor de reparatie en onderhoud van smartphones, tablets en computers. Hier ben je dus ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld het vervangen van een kapot telefoonscherm of het upgraden van jouw veel te langzame computer met een snelle solid state drive.

Bij ComputerCare repareren wij jouw smartphone, tablet en computer met de hoogst mogelijke service en dienstverlening. De meeste telefoonreparaties zijn klaar terwijl je wacht. Voor tablets of computers heb je iets meer geduld nodig, deze zijn binnen enkele dagen weer gerepareerd. Kom langs aan de Telderskade 2H in Leiden (altijd een parkeerplaats voor de deur) of maak een afspraak via:

Als sponsor van Loopgroep Oegstgeest geeft ComputerCare bij iedere reparatie een korting van € 7,50 op de totale reparatieprijs.

 

 

  1. Liesbeth vd Haak
    Liesbeth vd Haak zegt:

    Goed te weten, ik ging bij accu ellende meestal over op een nieuwe telefoon maar vind dat eigenlijk heel verspillend. Fijn dat dit kan! Goed voor het millieu!