Alle loopactiviteiten afgelast m.i.v. 14 oktober

We voelden het eigenlijk met zijn allen al aankomen. De persconferentie van 13 oktober jl. was helder en duidelijk; sporten in groepsverband is niet meer toegestaan voor de komende 4 weken.

In overleg met het TK (Trainersoverleg Klein) hebben we besloten om vanaf morgenavond (woensdagavond 14 oktober ) het (hard)lopen met de club voor de komende 4 weken stop te zetten. Vanwege de ernst van de situatie en het goede voorbeeld dat wij willen geven. Dat betekent dat er geen trainingen in verenigingsverband georganiseerd worden op de gebruikelijke trainingsmomenten op woensdagen, vrijdagen en zondagen. Ook niet in kleine groepen van 4 personen. Dit laatste vanwege de belasting van de trainers.

De bootcamp zal online worden gegeven op donderdagavonden. De basiscursus zal tot nader order worden uitgesteld.

Op de website staat het schema voor de komende weken, deze kan je gebruiken als je zelf gaat lopen. Heb je vragen aan een trainer, stel ze dan via TK@Loopgroepoegstgeest.nl

Ga je samen met iemand lopen zorg er dan voor dat je je beperkt tot 2 of 3 mensen en houd goed afstand. Wil je met iemand afspreken en je hebt geen gegevens, laat dan een bericht achter op het Forum (board: Lopen in crisistijd (hardlopen) of board: Wandelgroep (wandelen)).

Wij snappen dat deze maatregel ingrijpend is. Tegelijkertijd willen wij duidelijkheid scheppen voor iedereen. Als de situatie verandert en er wel weer in groepsverband getraind mag worden, laten we jullie dat zo snel mogelijk weten.

Namens het TK en het bestuur,
Arnoud
Voorzitter
voorzitter@Loopgroepoegstgeest.nl