Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Tijdens de ALV van 26 oktober werden drie nieuwe bestuursleden benoemd. Voordat zij zich voorstellen in dit stukje, allereerst dank aan Rob, Maurice en Juliëtte voor jullie inzet in de afgelopen jaren!

Wouter, Xavier en Elselijn, namens de hele vereniging: gefeliciteerd en veel succes in de komende jaren!

Wouter Heikens – penningmeester: Ik vond hardlopen maar een suffe bezigheid. Een aantal jaar geleden merkte ik dat door veel zakelijk reizen mijn shirts begonnen te knellen, en bleek een rondje hardlopen in de buurt van een hotel ipv een rondje aan de bar een goede remedie.

De eerste kennismaking met de Loopgroep sprak mij direct aan, met name de combinatie van sportieve inspanning en het onderlinge contact vind ik heerlijk. Ik ben, aangemoedigd door jullie, steeds een stukje harder en verder aan het lopen. Voorlopige hoogtepunt had de HADT trail dit jaar moeten worden, maar ja…Corona… Ik zal de rol van Rob als Penningmeester overnemen (ik ben financial van huis uit) en ik zal daarnaast mijn steentje bijdragen om het karakter van de Loopgroep zoals ik haar ken te ondersteunen en versterken: sportief en gezellig!

 

Xavier Lauteslager – algemeen bestuurslid: Op snelheid of cruisend door Oegstgeest en omstreken op de woensdag en zondag of op volle snelheid onder aanmoediging van onze fantastische trainers op de vrijdag, al vele jaren geniet ik van de gezelligheid en professionaliteit van deze mooie loopgroep. Nu wil ik graag ook wat terug doen door plaats te nemen in het bestuur.

Iets over mijzelf. Getrouwd met Ingrid, 2 grote zonen, Timon en Jesper van 18 en bijna 20 (Jesper studeert en woont in Rotterdam). Ik werk ruim 22 jaar bij Unilever R&D en heb daar diverse functies gehad in Vlaardingen en Rotterdam. Ik werk nu in ons mooie Foods Innovation Centre in Wageningen (al ben daar de laatste maanden weinig geweest).

Naast hardlopen, ben ik scheidsrechter bij FC Oegstgeest op de zaterdagen, houd ik van lekker eten met een goed glas wijn en vertoef graag in de natuur, (hard)lopend of fietsend.

 

Elselijn Mulder – algemeen bestuurslid: Net als Xavier wil ik graag iets terug doen voor de Loopgroep waar ik sinds drie-en-een-half jaar lid van ben. Zo lang (of kort) woon ik in Oegstgeest. Door met de Loopgroep mee te lopen heb ik niet alleen Oegstgeest en omgeving goed leren kennen, maar ook kennis gemaakt met een leuke, gezellige en sportieve groep mensen. Een groep die er voor elkaar is, ook (of juist) in Corona-tijd: de trainers denken mee over mogelijkheden om ons – individueel of in kleine groepen – in beweging te houden en de bootcamp is online voor iedereen te volgen. En daar wil ik graag aan bijdragen als bestuurslid.

Kort iets over mijzelf: voordat wij (Edwin en ik) in Oegstgeest kwamen wonen, woonden we in Den Haag. Daar heb ik 6 jaar bij Haag Atletiek hardgelopen. Ik werk al 12,5 jaar bij Oxfam Novib en naast hardlopen, ben ik gek op konijnen, hou ik op zijn tijd van een biertje en ben ik vrijwilliger bij SchuldHulpmaatje.