Ledenadministratienieuws: nieuwe app en zijn je naw-gegevens up-to-date?

Als het goed is heeft iedereen begin dit jaar een bericht gekregen van de Atletiekunie. Zij hebben namelijk eigen gratis mobiele app gelanceerd: Volta. Volta die wordt gebruikt voor de administratie en communicatie van de Atletiekunie. En voor jou als lid van een atletiekvereniging of loopgroep, en dus lid van de Atletiekunie, is het extra leuk want de Running Coach van hardlopen.nl is beschikbaar in Volta. Download de app dus snel.

Je vindt in Volta relevant hardloop- en atletieknieuws, kalenders, de hardlopen.nl Running Coach én jouw persoonlijke ledenpas. Daarnaast kun je algemeen Atletiekunie nieuws raadplegen. Een onmisbare app voor alle hardlopers en als primeur exclusief voor leden van de Atletiekunie.

Volta staat niet stil: zodra er weer wedstrijden zijn, worden wedstrijd- en competitie uitslagen en -standen in de app geïntegreerd.

Inloggen
Heb je al een Volta account? Dan kan je inloggen met jouw lidnummer en aangemaakte wachtwoord.

Mocht je nog geen Volta login hebben, dan kan je in de Volta app of hier een wachtwoord aanvragen voor Volta door d.m.v. jouw lidnummer in te vullen. Er wordt dan een link naar je email gestuurd om een wachtwoord aan te maken.

De app is te downloaden voor Apple- en Android-telefoons:
Apple
Android

Mocht je je lidnummer niet meer weten, mail dan naar ledenadministratie@loopgroepoegstgeest.nl

En hier is meer info te vinden over de ledenpas.

En verder:
We communiceren over het algemeen via de e-mail maar we houden veel waarde aan een goed bijgewerkte ledenadministratie. Een juist huisadres maakt daar onderdeel van uit. Ben je onlangs (of al weer een tijdje geleden) verhuisd en je vermoed dat je dat niet aan ons hebt doorgegeven, doe dat dan alsnog. Je kunt het nieuwe adres doorgeven te mailen naar ledenadministratie@loopgroepoegstgeest.nl. Dank!

Groet,
Katja
Ledenadministratie