Winnaars(!) weekchallenge

Vorige week hebben we de eerste uitdaging gestuurd. We kregen van diverse leden leuke reacties die ons sterken om door te gaan met dit initiatief. Van maar liefst twaalf lopers kregen we een foto die liet zien dat er nog volop en met plezier hardgelopen en gewandeld wordt in Oegstgeest en in de duinen. Maar wie won er?

We konden eigenlijk niet beslissen wie nu gewonnen heeft en daarom ontvangen alle inzenders een chocoladeletter! Mail even je adres aan tk@loopgroepoegstgeest.nl, dan ontvang je de komende dagen de letter thuis. Een eervolle vermelding is de foto van Krista omdat die wel echt een heel mooi plaatje is. Alle foto’s zijn hieronder in een fotocollage opgenomen (met dank aan Geralda).

 

Nog een tweetal na-inzendingen die ook niet ongenoemd mochten blijven: