Uitdaging van de week

Loop in de periode 21 november tot en met 27 november een zo strak mogelijke driehoek en laat die zien op Strava. Nog nooit gehoord van Strava? Helemaal niet erg. Hier vind je een toelichting en korte handleiding. De loopgroep gebruikt Strava (informeel en optioneel) als middel om leden te stimuleren te lopen en om onderling hardloopcontact te houden. Waarom challenges en waarom Strava?

Het motiveert om te zien dat we allemaal bezig blijven en je kunt reageren op elkaars activiteiten. Met behulp van Strava kunnen de challenges bovendien op één plek verzameld worden (nl. de “Loopgroep Oegstgeest” groep op Strava) en door medeleden van de Loopgroep-groep gezien worden (en beoordeeld door de jury :-)).

De figuur hoef je niet apart op te nemen en kan onderdeel zijn van een langere activiteit. De winnaar ontvangt een chocoladeletter. Bij gelijke stand, naar oordeel van de jury, wint de grootste driehoek (als de activiteit zo lang is dat de figuur niet opvalt in de route, zet dan even “driehoek” in de naam van de activiteit).

Voorbeeld (maar dat kunnen jullie beter!):

Er volgt spoedig een kerstfiguurchallenge, dus denk vast na over hoe je een kerstboom of arreslee kunt lopen (of plan het vooraf via afstandmeten.nl)