Winnaar weekchallenge 2

Via Strava werden vele, vele driehoeken gelopen: soms schitterend uitgedacht en soms als toetje na een lange loop. De jury, bestaande uit eminente wiskundigen en Roel, keken naar zowel vorm, grootte en creativiteit. Hieronder hun Top-5, met een doorzetter als winnaar.

Op plek vijf eindigde Fianne, die een lange driehoek liep en daarbij dapper gebruik maakte van de kromme wegen van Oegstgeest.

Fianne

Op de vierde plek vinden we de trainster die ons normaliter voorziet van langere routes, maar die zelf voor de vorm een kortere ronde driehoek liep: Els.

Els

PLEK 3: Het laagste treetje van het podium vinden wij een prachtige driehoek terug van Sandra. Zij liep een fraaie driehoek van ruim twee kilometer. Sandra is wel de winnaar geworden van de “Schoonheidsprijs der Puurste Wiskundige Driehoekigheid,” aldus jurylid en hoofdtrainer Roel. Helaas koop je daar verder weinig voor en al helemaal geen chocoladeletter.

 

PLEK 2: Omdat hij de jury beloofde de contributie niet te zullen verhogen, is penningmeester Wouter tweede geworden. Hij liep namelijk in een poging niet een, maar twee driehoeken. Helaas deed hij dit in Duitsland, wat toch wat van de glans wegneemt. “Schöne Dreiecke, Herr Schatzmeister,aldus jurylid Hermann Minkowski.

Wouter

 

PLEK 1: De winnaar van de tweede week-challenge is geworden: WILLEM. Deze doorzetter en allround driehoeksfetishist kiende een verkenningsronde uit in ons eigen dorp, maar besloot voor alle zekerheid in Meijendel nog een poging te lopen. Van harte gefeliciteerd! De CHOCOLADELETTER P voor Pythagoras komt naar u toe!

Willem