Challenge 4: Wie loopt het meest constante tempo?

De challenge van deze week is om zoveel mogelijk kilometers achter elkaar constant (dat wil zeggen in hetzelfde tempo) te lopen.

Het gaat er dus om dat je zo vlak mogelijk loopt. Je telt de kilometers die binnen een marge van een seconde vallen van je gemiddelde. Bij een tempo van 6:00/km gaat het er dus om zoveel mogelijk kilometers te lopen tussen 5:59 en 6:01. (Hierbij gaat het niet om het aantal kilometers, maar om het percentage.)

Het doel van deze challenge is om constant te leren lopen. Je kunt jouw training aanbieden via Strava of door een foto van de kilometertijden van je sporthorloge / app te maken en dat te mailen aan tk@loopgroepoegstgeest.nl.

De deadline is vrijdag 11 december om 15.00 uur.

De winnaar gaat naar huis met een mooie amaryllis om in de Kerstsfeer te komen.