Kerstbootcamp: hoe was dat?

Op woensdagavond 23 december gaven Rob, Arnoud en Katja gedrieën een Bootcamp Kerstspecial mét een prijs voor de mooist uitgedoste bootcamper (thema kerst natuurlijk).

We hadden het programma verdeeld in drie delen: Rob begon met de WU en benen, Arnoud deed bovenlichaam en armen en Katja sloot af met buik, billen en cooling down. En we waren er al een beetje bang voor: het bleek genoeg te zijn voor een programma van ruim een uur bootcamp plezier (sorry nog daarvoor ;-))!

Tsja, en we hadden een leuke prijs bedacht maar online blijkt het toch lastig te zijn om iedereen in beeld te krijgen, daar hebben we niet zo bij stil gestaan. Weten we dat ook weer voor de volgende keer. Er waren zo’n 28 (denken we) bootcampers, de één met een heuse baard (of die bleef zitten weten we niet) en de ander met prachtige slingers, lichtjes, truien (warm!) en natuurlijk kerstmutsen in allerlei vormen.

Annelies heeft uiteindelijk de felbegeerde prijs gewonnen, want buiten haar rendier en alle andere versierselen, had ze zelfs kerstsokken aan tijdens de bootcamp. Van harte gefeliciteerd!

Iedereen een heel fijn 2021 gewenst en tot hopelijk weer heel snel bij de trainingen! Er sluiten steeds weer nieuwe mensen aan bij de bootcamp, leuk! Iedereen is van harte welkom, ook in het nieuwe jaar. Geef je vooral op via bootcamp@loopgroepoegstgeest.nl

Rob, Arnoud en Katja