Achtste challenge: bootcamp en iedereen wint!

Deze week geen hardloopchallenge, maar een dagelijkse bootcampchallenge. Voor u verder scrollt: dit is niet elke dag een uur bootcampen! Nee, het is een heel korte dagelijkse uitdaging.

Vanuit de leden (o.a. vanuit de bootcamp appgroep) is er een wekelijkse challenge appgroep aangemaakt. Waarom? Om ons lichaam sterker te maken of sterk te houden. En omdat wij als lopers vooral onze benen trainen, komt het bovenlichaam voldoende aan bod. Deze challenge is heel toegankelijk én effectief. Hij is niet al te zwaar en hij duurt per dag niet al te lang, dus er zijn geen excuses om níet mee te doen.

Hoe werkt de challenge?
Zondag 10 januari starten we met 1 oefening (bijvoorbeeld 5 push-ups). Iedere dag komt daar een oefening bij totdat we de zaterdag erna op 7 oefeningen zitten. En dan beginnen we die zondag weer opnieuw (maar wel iets pittiger). Diegene die de eerste oefening verzint geeft het stokje door aan iemand anders om de volgende oefening te verzinnen, het wijst zich vanzelf.

Lijkt het je leuk? Mail naar: bootcamp@loopgroepoegstgeest.nl en geef daarbij aan dat je mee wilt doen aan de challenge. Vergeet niet daarbij ook je 06-nummer door te geven.