Negende weekchallenge

Deze week weer een echte loopchallenge. En wat voor een. De uitdaging is om in één training zoveel mogelijk hoogtemeters te maken. De winnaar is diegene die de meeste hoogtemeters per gelopen kilometer maakt.

We delen dus het aantal hoogtemeters door het aantal gelopen kilometers van één training. Je hoeft dus niet heel lang te trainen. Iedereen kan meedoen; voorwaarde is wel dat de training minimaal 5 kilometer lang is. Je kunt je inzending weer op Strava zetten bij de Loopgroep; fijn als je bij de beschrijving van de activiteit het aantal hoogtemeters vermeld, dus bijvoorbeeld “Ochtendloop met 22 hoogtemeters”.

Je kunt ook een foto van de weergave van de training op jouw hardloophorloge mailen naar tk@loopgroepoegstgeest.nl. De deadline is vrijdag 22 januari om 13.00 uur.

En de prijs? Natuurlijk de eer van de Loopgroep en een pot met blauwe druifjes.