Hoe blijf je fit in coronatijd? – Tessa

Een doorgeefrubriek over fit blijven. Vandaag aflevering 1: Tessa en haar bootcampervaringen.

Ik begon in december mee te doen aan de online bootcamp toen ik merkte dat het met het thuiswerken en de donkere avonden steeds moeilijker werd om iedere dag voldoende in beweging te komen.

Ik ben niet de meest sportieve maar de relaxte sfeer en de duidelijke uitleg zorgen ervoor dat deelname aan de bootcamp heel laagdrempelig is. De trainers geven altijd aan dat je de oefeningen mag aanpassen of overslaan als je ze te zwaar vindt. Voor de die hards geven ze tips hoe het juist zwaarder kan. Echt maatwerk dus!

De sfeer is niet competitief en je camera mag zelfs uit. Je hebt niet veel nodig om mee te doen: een device met internetverbinding, een matje en soms ook nog een stoel en wat gewichtjes …. En als je – zoals ik – geen gewichtjes hebt is daar in de keukenkast altijd vervanging voor te vinden (zie foto)!

Ik ben wel benieuwd naar het verhaal van Marian E. en geef het bootcampstokje aan haar door.