Positiviteit: juist nu

De vorige challenge om een foto te maken die positiviteit uitstraalt, viel samen met het droevige nieuws over Christophe. We kregen toch nog enkele reacties binnen. Misschien wel juist omdat een lach en traan vaak dicht bij elkaar liggen en positiviteit ook in trieste omstandigheden nodig is. We geven de reacties hieronder weer zonder daar een winnaar uit te kiezen. Hopelijk ontlokt het jullie een glimlach.

Marie-Louise mailt bij onderstaande foto:

“Namens Roel Rutgers en mij: Rol, Roel, Rol! Zaterdag 23 januari in Meijendel. De makkelijkste manier om onder het prikkeldraad door te komen… Wij worden er heel vrolijk van en het is ook nog lekker weer. Zoals Menno zou zeggen: lekker met onze hobby bezig!”

Tessa stuurde twee foto’s in: van een gedraaide magnetron (hoe kom je erop) en een foto met de volgende tekst: “Nog een berichtje voor een glimlach op jullie gezicht. Ik mag rustig rennen van de fysio, en korte afstanden. ‘Goed rechtop lopen! Voeten afwikkelen! Niet versnellen! Kleine pasjes! Armen goed meebewegen!’ Trainer papa Peter heeft me dan ook aardig onder de duim! Rustig rondje met papa werd een echte training! Liefs, Tessa”

 

Bianca stuurde een foto met de volgende tekst: “Goedemorgen. Ik was gisteren niet van plan om deze foto op te sturen na het verschrikkelijke nieuws over Christophe. Maar nu denk ik dat het leven te kort is om niet te mogen genieten van de kleine dingen. Dus ondanks het droevige nieuws probeer ik toch een lach op jullie gezichten te maken. Bianca”

 

Hermien stuurde maar liefst drie foto’s en een filmpje met de volgende tekst: “Met zeer gemengde gevoelens stuur ik mijn foto’s en een screenshot in. We hadden gister enorme lol in de Waterleidingduinen met het maken van de foto’s en het filmpje. Ik word nog steeds een beetje blij als ik er nu naar terugkijk. Toen wisten we nog van niks… en intussen zou ik het volledig snappen als jullie de challenge helemaal skippen. Groet! Hermien”