Uitslag sneeuwchallenge: we zijn allen winnaars

Lopers blijken ook goede fotografen te zijn, want wat een mooie foto’s zijn er op Strava te zien. Dit is een selectie ervan.

Zondagochtend rond 7:00 liepen de eerste leden al tegen de snijdende oostenwind in te ploeteren. Code rood of niet — Simon & Garfunkel’s freshly fallen silent shroud of snow moest en zou betreden worden.

 

Later op de dag trokken de echte hardloopgekken eropuit. Het waren met name de trailliefhebbers waren die de loopschoenen aantrokken en zich door de sneeuw durfden te spoeden. Te beginnen met Geert:

Wouter en Menno ondernamen de reis naar Katwijk om lekker samen door de duinen te dartelen. De glimlach lijkt niet erg van harte, maar de actiefoto’s zijn prachtig!

Rob trok door Oegstgeest om te kijken hoe zijn toekomstige woningen er in de sneeuw bij waren komen te liggen.

Ook Sebastiaan durfde het aan. Misschien dat materiaalman Ad nog ergens een buff voor hem heeft liggen? Dit ziet er namelijk niet ontzettend gezond uit…

Uiteraard liet Liesbeth de verse sneeuw ook niet onbenut en liep ’s zondag naar het Katwijkse duinengebied.

Peter lijkt wat nieuwe trainingstechnieken te hebben opgedaan in coronatijd:

Els en Frans schoten ook een paar prachtige plaatjes in Rijnsburg en Katwijk.

Webmaster Willem liet zich later in de week ook niet onbetuigd.

Maar de allermooiste foto’s kwamen toch van Geralda. Een selectie van haar foto’s zie je hieronder. Het plezier spat spat van het scherm. Wat een plezier spat er van de foto’s af! (En op sommige foto’s staat Serge.)

Sneeuw maakt van ons allemaal weer kinderen en de grauwe wereld ziet er weer als nieuw uit. Heel hard ga je in deze omstandigheden niet, maar des te hartverwarmender zijn de plaatjes. Deze verzameling foto’s laat zien dat we toch vooral lopen voor de lol!