Bootcamp onder en boven op de sneeuw

Het was een gure winteravond. Peter Elsakkers had zich voorbereid op een lekkere bootcamp in zijn serre…

Maandagavond deed ik mee aan de online bootcamp. Dit doe ik vaak en ik kan het iedereen aanraden. Arnoud was de trainer en na een grondige warming up konden we beginnen met ons programma. Eerst de benen met jumps, squats en skates, zitsprongetjes, lunges op een stoel en ook nog een aantal squats en lunges met dumbells. Daarna het bovenlichaam met froggers, burpees, jumping jacks, flyers, dips en push ups. Arnoud liet ons flink werken.

Ik train in de serre en opeens begon het te druppelen langs de ramen van de deuren. Eerst dacht ik nog: het komt omdat ik zo zweet door de intensieve training van Arnoud maar na wat grondiger research bleek dat de onderlaag van een dik plak ijs op de serre aan het smelten was en dat dat smeltwater onze serre binnenstroomde ….

De rest van de bootcamp heb ik dus op het dak van de serre doorgebracht om de plakken ijs te verwijderen. Eigenlijk ook wel een prima alternatief slot van een bijzondere bootcamp in de sneeuw.

  1. Menno
    Menno zegt:

    Wij hebben nog een schuurdak dat gerepareerd moet worden. Ik zie jullie maandag of donderdag om 20u wel verschijnen.