Verlenging 14e challenge: 5km

We verlengen de challenge met een week. Eerlijk gezegd zien we nog maar weinig virtuele wedstrijdjes. Zelf kwam ik er ook even niet aan toe. Sommige mensen hadden de deadline ook niet goed gezien. Dus, daarom nog een week de kans om jezelf weer eens te testen. Hieronder daarom het bericht van vorige week.

Het is goed om af en toe te testen hoe het met je conditie staat. Daar zijn de wedstrijden voor, maar dat kan voorlopig nog even niet. Daarom de uitdaging om een virtuele 5 kilometer te lopen op wedstrijdtempo. Zoek een route uit zonder verkeersdrukte en stoplichten en klok je tijd op de 5 kilometer.

Zorg wel dat je goed bent ingelopen want anders is het vragen om blessures. En de tip is natuurlijk om een snelle haas mee te nemen 🙂

Deel je resultaten uiterlijk vrijdag 19 maart voor 12.00 uur op Strava (vermeld de virtuele run duidelijk in de titel van de training) of mail de TK (tk@loopgroepoegstgeest.nl). De snelste loper en degene met de mooiste route (ter beoordeling aan de TK) ontvangen een bosje tulpen!

  1. Liesbeth vd Haak
    Liesbeth vd Haak zegt:

    Geweldig leuke challenge en ik ga deze zeker doen maar uitsluitend voor mezelf. Als 60 plus LSD runner ga je deze natuurlijk noit winnen 😉