20 maart: plogchallenge tijdens Landelijke Opschoondag

De Loopgroep Oegstgeest doet mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 20 maart a.s. We maken er de volgende challenge van en zijn benieuwd hoeveel tweetallen 20 maart op pad gaan om zwerfafval te verzamelen.

Lees hier hoe je je kunt aanmelden en hoe je grijpers, hesjes (maar draag liever het T-shirt van de Loopgroep) en Supporter van Schoon-afvalzakken kunt lenen. Leuk om eens een ander loopmaatje uit te nodigen die dag samen in actie te komen. En als je geen grijper gebruikt, is het ook nog een heuse workout. Natuurlijk willen we daarvan de bewijzen zien: deel je foto’s op Strava of de Facebookpagina van de Loopgroep met #opruimersoegstgeest zodat de gemeente de berichten ook kan delen. Ter inspiratie is er dit filmpje gemaakt dat laat zien hoe Wouter en Geert aan het ploggen zijn 🙂

En de prijs: een goed gevoel, PR voor de Loopgroep en een schoon Oegstgeest!