Tips en weetjes week 10

Wat een Kinder Surprise is voor een zesjarige, is deze rubriek voor onze leden. Je weet nooit wat je hier voor interessante verrassing aantreft…

  • Dinsdag 23 maart kun je meedoen met het gratis Webinar Gewicht: VET belangrijk! Het gaat over feiten en fabels over vet, voeding, verbranding en verborgen dikmakers  door Professor Liesbeth van Rossum. Tijdens dit webinar leer je hoe je zelf invloed uit kan oefenen op je eetlust, je verbranding en lichaamsvet en worden de meest recente en verrassende wetenschappelijke inzichten op een toegankelijke wijze besproken. Liesbeth van Rossum is hoogleraar en internist in het Erasmus MC.
  • Wist je dat er een beste tijd is om dagelijks te poepen? Ja, je leest het goed. De trainers houden zich daar nu ook al mee bezig. Lees er hier meer over.
  • Zaterdag 20 maart gaan we ploggen om Oegstgeest helemaal schoon te maken. Uit ervaring weten we dat vooral de plekken waar afvalbakken staan en bij bushaltes er het nodige afval ligt; ook heel veel peuken van sigaretten en tegenwoordig gebruikte mondkapjes. De tip is om juist daar het zwerfafval op te ruimen.