Winnaar 14e challenge: 5km run!

Xavier heeft de 5k challenge gewonnen in een tijd van 20 minuten en 17 seconden, op de voet gevolgd door ‘haas’ Wouter die 10 seconden langzamer was. Maar wat een tijden jongens, en wat voor een snel bestuur hebben we toch.

Xavier kan de tulpen afhalen via de TK. Dat geldt ook voor Tessa die zeer origineel al trampoline springend de challenge heeft volbracht.

Dit is wat ze erbij schrijft: “Omdat mijn tijd op de vijf km van zondag bij de Voorschotenloop van het Zorg en Zekerheidcircuit géén pr was en ook niet bijzonder (28 nog wat) besloot ik voor de poedelprijs te gaan en te kijken wat er gebeurde als ik mijn horloge instel op “loopband” en dan als een malle zou gaan trampoline springen. Nou ja, een best aardige tijd nog.”

  1. Tessa
    Tessa zegt:

    Ik heb precies twee keer zo lang moeten springen dan de fantastische tijden van onze bestuursleden om de vijf km te bereiken. Petje af voor Xavier en Wouter en bedankt voor de tulpen!

  2. Wouter
    Wouter zegt:

    Oeiii… deze tijden betrof de totale looptijd over een afstand van iets meer dan 5km. De zuivere 5km tijden waren 20:13 voor Xav en 20:20 voor mij, voor ons beide een PR😇