Vanaf morgen: Baantraining en bootcamp bij Leiden Atletiek

We mogen gaan weer trainen in groepjes van 4 op vrijdagavond bij Leiden Atletiek!
Er is ruimte ontstaan voor lopers om in kleine groepjes, van 4 lopers, op sportlocaties te trainen. Met Leiden Atletiek is afgestemd dat we met ingang van aanstaande vrijdag 26 maart weer gebruik kunnen maken van de baan. Dat houdt er in groepjes van maximaal 4 lopers getraind kan worden  onder begeleiding van een trainer. Het gaat zowel om baantraining als om bootcamp.

Hoe wordt dit georganiseerd ?
Omdat de avondklok deze week nog om 21 uur ingaat, zijn er 2 trainingsblokken, van 19.30 tot 20.00 en van 20.00 tot 20.30 uur.
Per trainingsblok is er zowel een baantraining als een bootcamp. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen starten er per trainingsblok 1 of 2 groepen op de baan en 1 of 2 groepen bij de bootcamp. Bedoeling is dat je zelf vooraf zorgt voor je warming up in aanloop naar de training en opgewarmd en al bij Leiden Atletiek verschijnt.
Kleedkamers en toilet kunnen niet gebruikt worden.

Tijdens de training geldt dat lopers 1,5 meter afstand bewaren. Als er 2 groepen tegelijkertijd zijn, zal de trainer de aandacht verdelen over beide groepen. Groepen onderling moeten dan voldoende afstand, minimaal 1,5 meter, bewaren. Het is ook niet de bedoeling dat groepen gaan mengen en van samenstelling wisselen tijdens de training.  Je blijft in de groep waarmee je van start gaat. De viertallen houden onderling minimaal 1,5 meter afstand.
Na de training verlaat je de meteen baan, dus niet blijven hangen om na te kletsen, hoe gezellig dat ook is.

Als je mee wilt doen, meld je dan uiterlijk  donderdag 25 maart aan per email:
Geef daarbij aan aan welke trainingsblok je mee wilt doen.
Als je niets hoort, kun je er vanuit gaan dat je op dat tijdstip mee kunt doen.
Heb je je niet vooraf aangemeld, kun je dus niet meedoen door spontaan naar de baan te komen.
En verder
Volgende week gaat de avondklok om 22 uur in en kunnen we starten om 20 uur en om 20.30 uur. Het is mogelijk dat we met de ervaringen van deze week de organisatie nog wat bijstellen.
Hoe en wanneer je kunt inschrijven voor volgende week en wat eventuele aanpassingen zijn, laten we nog weten.