We kunnen weer trainen op de atletiekbaan

Ja, je leest het goed, samen trainen is weer (beperkt) mogelijk! Fijn hè? Het is wel belangrijk om je aan alle regels te houden, dus lees dit stuk zorgvuldig. Bijgaand twee foto’s van de eerste training van afgelopen vrijdag.

Met Leiden Atletiek is afgestemd dat we elke vrijdagavond weer gebruik kunnen maken van de atletiekbaan. Goede Vrijdag 2 april is de tweede keer dat we dit organiseren. Uiteraard conform de geldende coronaregels in groepjes van vier lopers onder begeleiding van een trainer. Het gaat zowel om baantraining als om bootcamp.

Hoe ziet dat eruit?

Er zijn twee trainingsblokken, van 19.45 tot 20.30 en van 20.30 tot 21.15 uur.

Per trainingsblok is er dus ruimte voor groepjes van vier lopers voor een baantraining en groepjes van vier lopers voor een bootcamp. Zorg zelf voor de warming up zodat je opgewarmd bij Leiden Atletiek verschijnt. Kleedkamers en toilet kunnen niet gebruikt worden. Groepen moeten onderling minimaal 1,5 meter afstand houden en moeten in dezelfde samenstelling blijven. Je blijft dus in de groep waarmee je van start gaat. De lopers van een viertal houden onderling ook minimaal 1,5 meter afstand. Na de training verlaat je meteen de baan en de accommodatie.

Hoe kun je je inschrijven?

Als je mee wilt doen, kun je je van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april aanmelden per email (daarbij geldt vol = vol):

Geef daarbij aan aan welke trainingsblok je mee wilt doen. Als je niets hoort na je aanmelding, kun je meedoen. Zijn de groepen vol, dan krijg je een berichtje. Heb je je niet vooraf aangemeld, dan kun je dus niet meedoen door spontaan naar de baan te komen.