Tips en weetjes week 12

Over Michel Butter, foamrollers, voorkomen van blessures en ….

  • Michel Butter stopte met professioneel hardlopen en is fanatiek gaan fietsen. Dat gaat hem zo goed af dat hij nog eenmaal zijn droom van deelname aan een Olympische Spelen najaagt. Wat een wilskracht. En wat een spannende wedstrijd wordt dat op 11 april met zoveel mannen die zich willen kwalificeren voor Tokyo. Lees hier het verhaal van Michel Butter.
  • Lees hier de blog van onze sponsor Runnersworld hoe je blessures kunt voorkomen (en wat te doen als je toch pijntjes krijgt).
  • 45 leden van de 57 leden die reageerden op de enquête lopen nog wekelijks. Dat is helemaal niet slecht (zeker als je naar het landelijke beeld kijkt) en het wil niet zeggen dat die 12 leden helemaal stilzitten. Volgende week meer uitkomsten van de peiling onder de leden.
  • Wel eens gedacht aan massage met een foamroller? Lees hier wanneer dat verstandig is en hoe je de roller moet gebruiken.