Winnaar 16e weekchallenge

De opgave van de afgelopen week was om een eigen challenge te verzinnen, deze ook uit te voeren en ons het bewijs te leveren. Dat heeft tot allerlei pogingen geleid en in ieder geval veel plezier. Zo kregen we het volgende bericht van Geralda (met bijbehorende prachtige foto’s):

Onder het motto “Challenge yourself” hebben wij vanmorgen flink ons best gedaan. We zijn creatief geweest met dennenappels (of is het denneappels?) en het LGO triatlon-team heeft het water getest en vond het nog wat koud.

Verder hebben we ons weg laten waaien. Kortom het was een gezellige Paas-zondagmorgen vol zand tussen de tanden, lol en challenges.

Groet, ook namens Patricia, Krista, Annelies en Myrna,

Geralda

 

 

Daar worden we vrolijk van.

Ze zijn echter niet de winnaar van de week. Die eer (en het bosje bloemen) gaat naar Fianne de Boer. Zij liep haar eigen initialen in Oegstgeest: persoonlijk en origineel. Proficiat Fianne! Stuur even een berichtje naar tk@loopgroepoegstgeest.nl om te regelen dat jij de bloemen krijgt. En daarmee hebben we dus ook een mooie nieuwe challenge voor de komende week!