Afscheid van trainers Carola en Piet (door Wyb)

Carola en Piet. Wie kent ze niet?

Afgelopen dinsdagavond was een zware avond voor de trainers van de Loopgroep in hun digitale vergadering. Aan de orde was het afscheid van Piet(er) Kok en Carola van den Hende. Sinds jaar en dag zijn zij erg betrokken trainers van onze Loopgroep. Onlangs met elkaar getrouwd, verhuizen ze naar een mooie stek in Gorinchem. Wij, als trainers, hebben lang en uiterst plezierig met beiden samengewerkt. Wat gaan we ze missen.

Niet meer de soms wat scherpe aanwijzingen van Carola horen en het goedmoedige sleurwerk van Piet op de trainingen zien, dat doet toch een beetje pijn. We hebben hen in onze harten gesloten en zien ze met lede ogen gaan, hoewel ze tot eind van dit jaar nog wel lid blijven van onze Loopgroep. We hopen ze dan ook nog eens te treffen. Oude liefde roest niet, tenslotte.

Wie hen ziet, zegt Sally; het bekende deuntje dat van internet is gehaald en waar diverse leden en deelnemers squat-oefeningen op doen: “Sally up and Sally down”. Veel stijve en vermoeide bovenbenen zijn het gevolg. In coronatijd wordt met een kleine groep steevast op woensdag- en zaterdagavond Sally gedraaid en op-en-neer bewogen met Carola als aanvoerster en Piet als DJ.

Waar we ze ook zullen missen? Tijdens het lopen en hangend aan de bar in ons clubhuis bij Pecos. Vaak voor de bar maar ook er achter. Komt dan werkelijk aan alle goede dingen een eind? Nee, we blijven contact houden natuurlijk. Wel moeten er snel nieuwe trainers bijkomen. De belangstelling daarvoor is er. Nu alleen nog opleiden. Met Sally natuurlijk.

 

 1. Amerik van Leeuwen.
  Amerik van Leeuwen. zegt:

  Pieter en Carola heel veel succes in jullie nieuwe woonplaats, misschien kunnen jullie daar weer aan de slag als trainer.
  Hele leuke tijd met jullie gehad, idd voor en achter de bar. En kom als alles weer normaal is een keertje langs.

 2. Sue
  Sue zegt:

  We sure *are* going to miss you both. Always loved your no-nonsense Beter-5 runs Carola: just do it – get it done. :-))
  Wishing you both all the best in your new neighborhood, city, and house.
  And thank you again for the double hotplate!