Verrassing voor de bootcamptrainers

Rob, Katja en Arnoud waren natuurlijk altijd al de enthousiaste bootcamptrainers op vrijdagavond bij Leiden Atletiek. Sinds de eerste lockdown in maart 2020 zijn ze ook aan de slag gegaan met een nieuwe uitdaging: de online-bootcamp. Veel leden van de loopgroep hebben op deze manier kunnen werken aan een beach-proof body en kunnen strijden tegen de corona-kilo’s. Bovendien was het een leuke manier om toch nog contact te hebben met andere leden. De donderdagavond werd al gauw de nieuwe bootcampavond en in hun enthousiasme hebben de trainers ook nog op maandagavond tijd gevonden om een training te verzorgen. Wat is het leuk om te zien hoe iedereen in zijn of haar huiskamer, garage of achtertuin staat te springen en te planken. De trainers verzorgen altijd een verantwoord en afwisselend programma, begeleid door opzwepende muziek. Ieder met hun eigen stijl, maar toch met dezelfde rode draad. En of je nou bij de star jump met twee benen tegelijk moet springen of dat je je enkels aan moet raken: dat maakt niet uit, moe worden we toch wel!

Alle bootcampers zijn superblij met deze corona-proof trainingen en hebben daarom geld ingezameld voor een origineel ‘Bootcamp Master’ t-shirt. Bootcamp Master Rob had er vorig jaar al een gekregen, en nu waren Katja en Arnoud ook aan de beurt. Katja en Arnoud werden maandagavond tijdens de cooling down van de bootcamp verrast door bootcampwelpen Elselijn en Marie-Louise. Rob kreeg een fles wijn en een leuk bedrag voor mooie bootcampspullen. Lieve trainers: nogmaals heel hartelijk dank, jullie verzorgen onze (soms wat pijnlijke…) lichtpuntjes in de lockdown!