Tips en weetjes

Het lijkt erop dat zelfs duintrainingen hervat gaan worden! Neem vooral je telefoon mee en rust goed uit van tevoren. Hoe, wie, wat, waarom!? Leest het hier; leest het hier.

  • We weten het allemaal natuurlijk wel, maar hier lees je nogmaals waarom rustdagen zo belangrijk zijn om een betere loper te worden.
  • Het is verstandig om je telefoon mee te nemen als je gaat hardlopen. Je weet immers maar nooit wat er allemaal kan gebeuren onderweg of wat je tegenkomt (ook om die unieke foto te maken). Maar waar laat je dat ding? Niet om je arm is het advies dat je hier kan lezen. Een running belt (zoals de Flipbelt) is beter en veel fijner.
  • Als het goed blijft gaan met de coronacijfers hebben we zondag 6 juni weer een duintraining. Dat wordt een feestje met koffie (en iets lekkers erbij bestuur?) op het terras in Katwijk! Lees hier waarom duintrainingen zo goed voor je zijn en waarom je er sneller van gaat lopen!