Trainingen starten weer op woensdagavond 26 mei 2021

We hebben goed nieuws: de (weg-)trainingen van Loopgroep Oegstgeest starten weer op woensdagavond 26 mei. Eigenlijk mogen we morgen al starten maar dan hebben we om 20.00 uur de (online) ALV. Hiervoor heb je eerder al de stukken en de link naar de vergadering ontvangen. Net als andere jaren zijn er met Pinksteren geen trainingen.

Voor de trainingen vanaf 26 mei gelden de volgende regels:

  • We verzamelen op de parkeerplaats bij de Voscuyl in startvakken per groep (net als in het najaar voor de lockdown)
  • We streven ernaar de groepen niet te groot (minder dan 20) te houden.
  • We houden ons aan de regels van het RIVM en de Atletiekunie en houden 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Pecos is gesloten. Jasjes e.d. kun je in de auto leggen of in je fietstas.
  • Zorg ervoor dat je genoeg te drinken hebt als je naar de training komt en dat je zo nodig thuis van het toilet gebruik maakt.
  • We trainen volgens een aangepast trainingsschema dat dit weekend op de website van de Loopgroep gepubliceerd wordt.
  • Hou ook na de training afstand tot elkaar.

Voor de leden die de afgelopen periode minder hebben gelopen, is er een Opstartgroep. Deze groep traint tot aan de zomer 2x in de week op de reguliere tijden, heeft een aangepast trainingsrooster en begint met ca. 3 km. Aanmelden voor deze groep is verplicht. Wil je deelnemen aan deze groep, meld je dan uiterlijk maandag 24 mei aan via een mail naar tk@loopgroepoegstgeest.nl.

In het weekbericht van komende weekend geven we nog meer informatie over de trainingen. Goed om alvast te weten is dat donderdagavond 27 mei de eerste Bootcamp buiten start (met aanmelding vooraf) en de baantraining op vrijdag 28 mei begint zoals altijd als één groep om 20.00 uur (en dan zonder aanmelding).

Wij zien er erg naar uit en hopen je snel weer te zien!
De trainers