Duintraining 4 juli 2021

Zondag 4 juli 2021 gaan we eindelijk weer lekker lopen in de duinen bij Katwijk. Lopen op een wisselende ondergrond is hartstikke goed voor je. Je bouwt meer kracht op in je benen en daardoor krijg je ook sterke bovenbenen en enkels. Maar let op: er gelden nog wat beperkingen en regels. Lees dit bericht goed!

Verzamelpunt & start

Verzamelen zoals gebruikelijk op de parkeerplaats aan de Sportlaan, te Katwijk. De training begint om 9:30.

Samen reizen

Samen met elkaar in de auto kan, maar gebruik dan een mondkapje en spreek van tevoren onderling af. Er zullen waarschijnlijk niet veel mensen vanaf Pecos met de auto vertrekken maar de gebruikelijke vertrektijd daar is 9:10.

Parkeren

Dit is sinds medio 2020 ook op zondag niet meer gratis in Katwijk (1 okt – 31 maart de 1e 2 uur wel). Echter is er als stimuleringsmaatregel dit jaar tot 1 juli de eerste twee uur gratis parkeren in parkeergarage Boulevard Zeezijde (ingang zit paar honderd meter voorbij Strandhuys Katwijk). Daarna (en op het parkeerterrein Sportlaan vanaf het begin) is het tarief € 1,80 per uur, een dagkaart kost € 10,-.

Koffie na de training in Het Strandhuys

Het “gezamenlijk” koffie drinken zal iets anders verlopen dan we gewend zijn, dit om te blijven voldoen aan de geldende Corona maatregelen bij Het Standhuys. De trainers krijgen bonnen mee waarmee ieder een drankje kan bestellen. Bij aankomst bij het Strandhuijs is het verzoek via achter/noord kant binnen te komen en aan die bar je drankje te halen. Je drinkt het vervolgens buiten – op gepaste Corona proof afstand – op.

We mogen weer samen sporten in groepen tot 50 personen. Maar denk er voor en na de training, ook op het parkeerterrein, aan dat verder de maximale groepsgrootte nog altijd 4 personen is.

Looproute

Sommige trainers publiceren de route zaterdagavond op het forum. Lang niet meer op het forum geweest? Hier vind je de handleiding.

Algemene informatie

 1. Willem
  Willem zegt:

  Is eigenlijk een XL+XS training op een lente-achtige zondag in febr. 2019. Maar goed, duinen zijn duinen 😉

  • Hermien
   Hermien zegt:

   Ik herkende de setting inderdaad en dacht: Hoera, de film is misschien wel af 🙂