Trainers gaan los op beachvolleybaltoernooi

Zondag 4 juli zijn de trainers bij elkaar gekomen voor een ontspannend beachvolleybaltoernooi op het universitair sportterrein. Door Corona hebben de trainers het afgelopen jaar weinig contact met elkaar gehad dus dit was een mooi moment om de band te versterken.

Naast vier fanatieke trainer-teams (inclusief de trainers in opleiding) was ook het bestuur aanwezig in een zeer sterke samenstelling. Zodra het eerste fluitsignaal klonk, had iedereen een volledige focus op de wedstrijd. Er werd zwaar gestreden en twee teams die als beste uit de poulewedstrijden waren gekomen, mochten de grote finale spelen. Het bestuurs-team, één van de finalisten, moest na een spannende wedstrijd de eer toch laten aan de trainers.

De voorspelde regen kwam later dan gepland zodat alle wedstrijden droog zijn verlopen. Ook een mooi moment om een nieuwe foto van de trainers te maken die inmiddels op de website is geplaatst.

Na afloop is er nagepraat en geborreld bij de Gouwe. Al met al een gezellige zondagmiddag en een tevreden trainersgroep die alweer uitkijkt naar het nieuwe loopseizoen in september. Maar eerst lekker genieten van een welverdiende vakantie.