Samen trainen voor halve marathon of 10km van Leiden 

Op 10 oktober worden hopelijk weer de hele en halve marathon en de 5 en 10km van Leiden gelopen. Dit is de loop waar doorgaans de meeste LGO-leden aan meedoen en de gezamenlijke voorbereiding helpt daar goed bij!

Voor de halve marathon is een trainingsschema opgesteld dat op de website staat.

In de zomermaanden is het de bedoeling dat je op eigen gelegenheid doorgaat met trainen voor de halve marathon (gebruik hiervoor vooral ook de trainingen van de loopgroep!). Zorg er voor dat je aan het eind van de zomer 12-15 km in de benen hebt. Na de zomer pakken we de draad weer gezamenlijk op.

Er is een appgroep voor de Halve van Leiden zodat je onderling kunt afspreken. Als je hierbij wilt aansluiten, stuur dan een email naar rspronsen@gmail.com of andrevandertol@gmail.com.

Voor de 10 km starten we met een groep na de zomervakantie. Wil je hier aan mee doen, blijf dan wel doortrainen in de zomermaanden. Er is al een app groep voor de 10 km.  Wil je hierbij aansluiten stuur dan een email naar andrevandertol@gmail.com.

Wil je meedoen, maar heb je je nog niet opgegeven? Schrijf je hier in.