Zes nieuwe trainers voor de loopgroep!

Met de versoepeling van de coronaregels en het opstarten van de trainingen, zijn er voor de zomervakantie in sneltreinvaart zes nieuwe trainers opgeleid.

De nieuwe trainers zijn:

  • Esther (niet op de foto)
  • Regina
  • Dana
  • Shaogang
  • Benjamin
  • Sylvie

De opleiding is een gemoderniseerde cursus van de Atletiekunie, aangevuld met specifieke instructies voor onze Loopgroep. De cursus bestond uit een combinatie van theorie en praktijk, 5 workshops van een dagdeel, afgesloten met een online examen.

De opleiding werd verzorgd door Frans van den Berg en Andre van der Tol met Geert Neelen en Katja Kuipers als gastdocenten.

Met het vertrek van Piet en Carola en blessures bij andere trainers kunnen we versterking met nieuwe trainers goed gebruiken. Met zes nieuwe enthousiaste trainers gaan we met gerust hart het nieuwe jaar in.