Kom eens naar de baantraining en verbeter je looptechniek!

Iedere vrijdagavond vanaf 20:00 uur geven we looptrainingen op de atletiekbaan in Leiden, naast het Leidse Hout. Met deze trainingen kun je je looptechniek én je basistempo verbeteren. Voor dat laatste gebruiken we de intervalmethode, dat houdt in dat we snellere stukken afwisselen met rustige wandel- en dribbelpauzes.

Tijdens de baantraining doen we ook loopscholingsoefeningen. Die zijn niet moeilijk, we houden rekening met lopers die niet eerder bij een baantraining zijn geweest. De trainingen zijn echt voor álle soorten tempolopers, of je nou bij Beter 5 loopt of bij een tempogroep. De atletiekbaan is 400 meter ‘rond’, zodat je op je eigen tempo kan lopen.

En het allergrootste voordeel is dat je niet kan verdwalen (wij hebben dat in ieder geval nog nooit meegemaakt) en gezellig bij elkaar in de buurt blijft.

Kom vooral eens proberen, aanmelden hoeft niet, we zien je graag verschijnen.