Zeg het voort: de Basiscursus start weer in het najaar

De Basiscursus Hardlopen van Loopgroep Oegstgeest start op woensdagavond 27 oktober a.s. en loopt door tot de Paashaaswijkloop op Tweede Paasdag, 18 april 2022. Alles natuurlijk onder voorbehoud dat het volgens de coronaregels mogelijk is.

De cursus is voor mensen die willen beginnen met hardlopen of die na een lange periode het hardlopen weer willen oppakken. We hebben al een behoorlijke lijst van geïnteresseerden van vorig jaar maar er is zeker nog plek. We reserveren tevens maximaal 8 plekken voor leden van de Loopgroep. De cursus is voor leden gratis; niet-leden betalen € 80.

Maandagavond 4 oktober houden we een informatieavond voor geïnteresseerden. Hiervoor moeten mensen zich van tevoren opgeven zodat we deze bijeenkomst veilig kunnen organiseren in de tafeltennisbal van Pecos. Leden of vrienden, buren of familie van leden kunnen zich opgeven door vóór 20 september een mail te sturen naar: basiscursus@loopgroepoegstgeest.nl