(Ver)licht lopen!

De scholen zijn weer begonnen en de meeste leden zijn terug van vakantie. Zelf ben ik in Normandië, de Loire en België geweest. Het was heerlijk er even uit te zijn.

We zijn inmiddels gewisseld naar de gebruikelijke tijden op de zondag en ook de baantraining is inmiddels weer gestart. De opkomsten tijdens de trainingen lopen gestaag op.

Afgelopen zondag had Els het initiatief genomen om een mooie trailrun bij Schoorl te organiseren. Het was genieten! Van het gezelschap, de bloeiende heide en het samen afzien op de pittige hellingen. Bijgevoegd een korte impressie.

Nu de zomer weer op zijn einde loopt, wordt het ook weer vroeger donker. We lopen op de woensdagavond dus weer verplicht met licht.  Zoals elders in de Nieuwsbrief vermeld, zal de mogelijkheid worden geboden om je batterijen te vervangen indien nodig. Ook zullen deze maand passessies georganiseerd worden, mocht je nog niet in het bezit zijn van ons fraaie blauwe loopshirt.

Willem is op de achtergrond bezig onze website een facelift te geven en werkt ook aan een Cloud omgeving voor het efficiënter verwerken van onze data. Binnenkort meer nieuws hierover! Dit is een van de vele activiteiten van onze club die niet mogelijk zouden zijn zonder onze vele vrijwilligers!

Hopelijk houden we het virus in toom de komende maanden en kunnen we samen blijven lopen zonder grote beperkingen.

Tot op de één van de trainingen!

Hartelijke groet,
Xavier Lauteslager
voorzitter