Zaterdag 18 september: World Cleanup Day!

Aanstaande zaterdag gaan we weer ploggen in Oegstgeest in het kader van World Cleanup Day! De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar! Zoals je in de nieuwsbrief van september hebt kunnen lezen doen we als Loopgroep ook dit jaar weer mee aan dit mooie initiatief. Wil je samen afval gaan opruimen? Doe je loopshirt aan en zoek een maatje om samen door Oegstgeest te gaan!

En met elkaar krijgen we het dorp schoner en samen is het natuurlijk ook veel gezelliger. Dus doe je Loopgroep Oegstgeest shirt aan, vuilniszakken mee, handschoenen aan en maak leuke foto’s. En deel deze met je ervaringen op onze afgesloten  StraVa omgeving en/of stuur ze naar redactie@loopgroepoegstgeest.nl.

Dit jaar wordt ook gevraagd om de Litterati-app op je telefoon te gebruiken. Met deze app kun je het zwerfafval vastleggen en krijgt de gemeente meer informatie over welk soort afval waar nu ligt. En heb je voor de dag zelf materialen nodig? Deze kun je bij de gemeentewerf lenen. Meer informatie is terug te lezen in de eerdere nieuwsbrief.

En met wie ga jij zaterdag ploggen?