Gebruik van Pecos

Tl;dr: Clubhuis m.i.v. 26 september weer open voor omkleden en toiletten en verzamelen voor Pecos en niet meer op parkeerterrein. De bar blijft nog gesloten. Ook weer koffie van Greet (to go). Lampjes verwisselen op 22 en 26 september en nieuwe shirts kunnen worden gepast op woensdag 29 september.

Met de aankondiging vanuit de overheid om de coronamaatregelen te versoepelen hebben we gekeken of wij met de loopgroep ook weer gebruik kunnen maken van de binnenruimte en de kantine.

Voor volledig openen van de bar is het nog te vroeg. Dit vraagt om strenge controle aan de ingang (ook sportkantines moeten namelijk werken met een CoronaToegangsBewijs), en met de aantallen lopers die we hebben, kunnen we dit nu niet faciliteren.

Het openen van het clubhuis voor gebruik van de kleedruimte en eventueel een toiletbezoek willen we wel weer gaan doen! Met het mooie weer van de afgelopen dagen zul je het niet zeggen maar het zal ook weer kouder worden en dan is het wellicht fijn om je extra jas of trui in de kleedkamer achter te kunnen laten.

Vanaf zaterdag 25 september gelden de versoepelingen. Voor ons gaan we zondag 26 september van start met het openen van de kleedkamers. En vanaf a.s. zondag verzamelen we ook weer voor het gebouw van Pecos. Dus niet verdeeld over de parkeer plaats maar buiten voor Pecos.

En de bar kan dan helaas nog niet open maar vanaf zondag gaan we wel een kopje koffie schenken! Als vanouds door Greet, nu in de vorm van een Coffee-to-go.Dus binnen ophalen en buiten opdrinken. Fijn dat weer met elkaar kunnen lopen, mooi dat we ook steeds meer erom heen kunnen faciliteren.

Nog even op een rijtje:

– kleedkamers en toilet zijn geopend vanaf zondag 26 september om wat spullen achter te kunnen laten;

– vanaf de 26ste verzamelen we ook weer buiten voor het clubhuis van Pecos

– gebruik kleedkamers en verzamelen voor Pecos geldt daarna voor de woensdag en de zondag;

– zorg dat je echt op tijd bent als je spullen wilt wegleggen;

– op zondag verzorgt Greet weer als vanouds voor koffie! Coffee-to-go wel gezegd. Ook hier starten we zondag de 26ste mee.

En komende weken:

– woensdag 22 september kunnen weer batterijen verwisseld worden. Dus mocht je verlichting een nieuw batterijtje nodig hebben dan kun je een half uur voor de training deze verwisselen. We zitten buiten voor Pecos om dit te doen.

– mocht je er woensdag niet zijn; zondag de 26ste is dan ook nog een optie. Vergeet je lampje dan niet mee te nemen!

– mocht je interesse hebben in een loopshirt van Loopgroep Oegstgeest (wie wil dat nou niet), dan kun je woensdag 29 september passen welke maat dan goed voor je is.