Gezocht: verhalen en foto’s voor Lustrumboek

We bestaan inmiddels al 21 jaar (een halve marathon!) en willen nog steeds stil staan bij ons 20-jarig bestaan. Dat zal ergens in 2022 worden. Dan willen we ook een mooi lustrumboekje uitdelen aan alle leden! Dit wordt een boekje dat een overzicht geeft van ruim 20 jaar Loopgroep met mooie verhalen, interviews met gezichtsbepalende leden en een overzicht van de geschiedenis van onze Loopgroep. Wij (Annemarieke en Geert) willen het vele werk dat Christophe al heeft gedaan verder afmaken. We roepen alle leden op om mooie, unieke en/of leuke foto’s naar ons te mailen, samen met krantenberichten, leuke anekdotes etc. Kortom alles wat er toe bijdraagt dat het boekje de moeite waard wordt om regelmatig open te slaan. Alle bijdragen kunnen worden gemaild naar: lustrumboek@loopgroepoegstgeest.nl

Annemarieke en Geert