Vrijwilligers gezocht voor de Nieuwjaarsloop 9 januari 2022

Zondag 9 januari 2022 organiseren wij als Loopgroep Oegstgeest samen met Leiden Atletiek en Currimus de Nieuwjaarsloop. De Nieuwjaarsloop is een van de lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit. We hebben weer veel vrijwilligers nodig om dit te kunnen organiseren en hopen dat zo veel mogelijk leden van onze loopgroep zich opgeven.

Ook als je de Nieuwjaarsloop zelf meeloopt, kunnen we je hulp goed gebruiken voor opruimen na de wedstrijd. Het is een hele mooie ervaring ook voor onze nieuwe leden en deelnemers van de basiscursus, om te komen helpen en zo de Nieuwjaarsloop voor de eerste keer mee te maken.

Wij zijn met  de voorbereiding begonnen. Wij hebben dringend behoefte aan verkeersregelaars, hulp bij de uitgifte van startnummers / tassengarderobe en voor het opruimen van het parcours bij de atletiekbaan na afloop van de wedstrijd.

Hierbij rekenen we weer op jullie hulp!

Voor de verkeersregelaars is het nodig om via een korte E-learning het diploma voor Verkeersregelaar te halen. Deze is 1 jaar geldig. Nadat je je bij ons hebt opgegeven, ontvang je verdere informatie hoe je dit kan behalen.

Meld je aan: nieuwjaarsloop@loopgroepoegstgeest.nl

We houden natuurlijk de corona maatregelen van de regering in de gaten en zullen jullie zo snel mogelijk informeren als de plannen wijzigen!

Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde plek als verkeersregelaar, laat het ons weten.

Met sportieve groeten,

Dina, Ad en Peter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *