Trainingsrooster en -schema december 2021

Het trainingsrooster (wie geeft er wanneer training?) voor december 2021 vind je hier (opent in nieuw tabblad).

Het schema vind je hier (N.B. 2 pagina’s).

Update 18-12: M.i.v. zondag 19-12-2021 even geen trainingen ivm lockdown
Zie de nieuwsflits van zaterdagavond 18-12 voor de ‘Loopmaatje’ nummers. Bootcamp gaat online door, hieronder details en  aanmelden.

  1. De reguliere trainingen worden tot 14 januari niet meer gegeven. Voor iedere tempogroep gaan we de whatsapp-groepen weer gebruiken om zo onderling elkaar te kunnen opzoeken en in kleinere groepjes te lopen van max 2 personen. Een nieuwsflits met de telefoonnumers is verstuurd.
  2. De donderdagavond bootcamp wordt online gehouden. Je kunt je hiervoor op de gebruikelijke manier aanmelden via het e-mailadres bootcamp@loopgroepoegstgeest.nl of geef het door via de whatsapp groep ‘Bootcamp Loopgroep’ en je ontvangt de link.
  3. Bovenstaande geldt voor zolang als de lockdown duurt, momenteel geldt dat tot 14 januari.