Trainingen rond de feestdagen

Door sneeuw en ijzel zijn de voet- en fietspaden in en om Oegstgeest slecht begaanbaar! Daardoor gaat de training op woensdag 22 december niet door. Op vrijdag (kerstavond), zondagmorgen (tweede kerstdag) en oudejaarsavond is er ook geen training.

Woensdag 29 december is de laatste training van 2010. Voordat we het jaar afsluiten met een borrel, willen we nog even actief bezig zijn. Om niet afhankelijk te zijn van het weer, gaan we de zaal in. Train je ook mee? Je wordt om 20:00 uur verwacht in sporthal De Cuyl met BINNENSCHOENEN. Het adres van de sporthal is De Voscuyl 36. Op weg naar Fiks ga je niet rechtsaf de Van Houdringelaan in, maar rechtdoor.

Het wordt een speciale avond, want we nemen ook afscheid van trainers Karin en Betty.

Daarna is er een feestelijke jaarafsluiting in de kantine van Fiks. Komt allen!
IJs en weder dienende is er zondag 2 januari weer een gewone training.