Full Moon Trail Run

Een clubje enthousiaste traillopers/sters organiseert maandelijks een vollemaansloopje.
Oud-lid Esther Devilee is een van de initiatiefneemsters. De start is om 20.00 uur ergens op een leuke plek in Nederland, op de avond van volle maan. Lopers die een tempo van ongeveer 10 km per uur geen probleem vinden en een hoofdlampje hebben, kunnen gezellig mee. De lengte is ongeveer 10 kilometer, volledig door de natuur.
Hieronder een sfeerimpressie van de Full Moon Trail Run zaterdag 10 december.


Wie gaan er eens mee?

Liesbeth

2 antwoorden
  1. Hermien
    Hermien zegt:

    De volgende vollemaansloop of FMTR is op maandag 9 januari. Goed voornemen voor het nieuwe jaar?? Enne, als je de dag ervóór als vrijwilliger hebt geholpen bij ‘onze’ Bosloop in Leiden, is het natuurlijk extra leuk die maandag lekker mee te lopen 🙂

Reacties zijn gesloten.