Kom ook lopen voor Serious Request

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar toch maar even voor de zekerheid: tot kerstavond zit een aantal DJ’s van radio 3FM te vasten in het Glazen Huis dat dit jaar in Leiden staat op de Beestenmarkt. De actie heet Serious Request. Ze willen daarmee geld inzamelen voor een aantal projecten van het Rode Kruis. Veel bedrijven werken er op hun eigen manier aan mee.
Van 19 t/m 24 december is het Stadhuisplein omgebouwd tot Sport en Gezondplein. Zorg en Zekerheid, LUMC en GGD organiseren sportieve en gezonde activiteiten. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Glazen Huis
Zo kan je de hele week hardlopen of wandelen op de loopband in de Burgsteeg bij Runnersworld. Minimaal 2 en maximaal 5 kilometer op eigen tempo voor het goede doel. Donatie 2 euro per kilometer. Vanaf dinsdag 20 december tot vrijdag 23 december van 12.00 uur tot 18.00. Op donderdag en vrijdag tot 20.00 uur.

1 antwoord
  1. Caroline
    Caroline zegt:

    Ik wil Frans en Menno bedanken voor het sponsoren van de loop voor Serious Request! In totaal heb ik 301,20 opgehaald. Groet, Caroline

Reacties zijn gesloten.